Gourmetrugbrød med rødbede og peberrod, ca. 700 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Gourmetrugbrød med rødbede og peberrod

Varenummer: 18773000

For et ekstra pift til frokostbordet, glæd dine gæster med Gourmetrugbrød med peberrod og rødbede. Et håndværksrugbrød bagt på hvedemel, rugmel og rugsigtemel. Vi har tilsat alt det bedste: rødbede, solsikkekerner, hørfrø og peberrod, der giver ekstra smag til din frokost. 

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optø i plastpose i minimum 5 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 15-18 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser: Ingredienser: Vand, Rugkerner*, hvedemel, rugmel*, solsikkekerner, hørfrø, rødbede 3%, rugsigtemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, peberrodspulver, tørret surdej (rugmel*, surdejskultur), tørgær, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø. *Fuldkorn
Allergener: Indeholder glutenholdigt korn Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstid:
300 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
12
Nettovægt pr. kolli:
8400 gram
Bagetid:
15-18 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
ca.700 gram
Antal pr. palle
56
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 963 kJ/230 kcal
Fedt: 7,4 g - heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g
Kulhydrat: 29 g - heraf sukkerarter: 3,7 g
Kostfibre: 7,1 g
Protein: 7,9 g
Salt: 1,2 g
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.