Græskarrugbrød, ca. 950 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Græskarrugbrød

Varenummer: 10197015

Anret et lækkert måltid med Græskarrugbrød, bagt på halvsigtet rugmel, surdej samt hvedemel. Vi har tilsat knasende græskar-, solsikke- og rugkerner samt bygmalt og drysset med græskarkerner. 

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optø i plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur inden afbagning Optøet: Bages ca. 15 – 18 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser: Vand, surdej (RUGMEL*(EU), vand, surdejskultur), RUGKERNER*, RUGMEL*, halvsigtet RUGMEL, HVEDEMEL, solsikkekerner, 3% græskarkerner, RUGFIBRE, salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, gær. Drys: Hakkede græskarkerner. *:Fuldkorn.
Allergener: Indeholder rug Kan indeholde spor af mælk og soja
Detaljer
Optøningstid:
240 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
8
Nettovægt pr. kolli:
7600 gram.
Bagetid:
15-18 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
ca.950 gram.
Antal pr. palle
7
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 978kj/233kcal
Fedt: 4,9 g. - heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g.
Kulhydrat: 36 g. - heraf sukkerarter: 2 g.
Kostfibre: 7,6 g.
Protein: 7,4 g.
Salt: 1,2 g.
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.