Solsikke Rugbrød, 26 skiver, 950 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Solsikke Rugbrød

26 skiver - Varenummer: 10000318

Solsikke rugbrød er en klassiker på frokostbordet eller i madpakken. Går du efter et brød bagt i Danmark af dansk rug, der holder sig blødt og friskt længe, så bliver Kohberg Solsikke med garanti dit nye favoritbrød. Smagen er mild, og brødet er fyldt med lækre bløde solsikkekerner.

Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, RUGSIGTEMEL (EU), surdej (vand, RUGMEL, surdejskultur), RUGKERNER, 7% solsikkekerner, hørfrø, salt tilsat jod, rapsolie, BYGMALTEKSTRAKT, sirup, gær. Drys: Solsikkekerner. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder glutenholdigt korn, rug og byg Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Antal pr. palle
9
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 976kj/233kcal
Fedt: 7 g. - heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g.
Kulhydrat: 32 g. - heraf sukkerarter: 2,4 g.
Kostfibre: 7 g.
Protein: 6,6 g.
Salt: 1,2 g.
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.