Aktiv Sandwich 6 stk., 450 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Aktiv Sandwich

Varenummer: 10856000

Servér en smagfuld sandwich med et lækkert bid, der både er blødt og saftigt. Vi har bagt brødet med blandt andet havre, chiafrø og loppefrø, der bidrager til den dejlige smag. Aktiv Sandwich er udviklet sammen med Team Danmark. 

Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, FULDKORNSHVEDEMEL* (EU), HVEDEKERNER*, HVEDEGLUTEN, grove SOJA grits, HVEDEMEL, 3% chiafrø (Salvia hispanica), SOJA protein, HVEDEFIBRE, 2% loppefrøskaller, 1% HAVREGRITS, salt tilsat jod, hørfrø, tørret surdej (RUGMEL*, surdejskultur), tørgær, VALLEPROTEIN, halvsigtet RUGMEL, sukker, konserveringsmiddel (E 282), BYGMALTEKSTRAKT, æblefibre, surhedsregulerende middel (E 262), BYGMALTMEL, syre (E 270), melbehandlingsmiddel (E 300). Drys: Chiafrø (Salvia Hispanica) og halvsigtet RUGMEL. *Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede, mælk, glutenholdigt korn og soja Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Stk. pr. kolli:
12
Nettovægt pr. kolli:
75 gram.
Vægt:
75 gram.
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 841kj/201kcal
Fedt: 3,3 g. - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g.
Kulhydrat: 25 g. - heraf sukkerarter: 1,3 g.
Kostfibre: 10 g.
Protein: 12 g.
Salt: 0,71 g.
Sandwich & burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov.