Brioche Boller 6 stk., 360 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Brioche boller

6 stk. - Varenummer: 10000316

Kohbergs Brioche boller er bløde gyldne boller bagt med sukker, æg og hele 9 % smør. Smagen er sød og fyldig - præcis som man forventer det af en ægte Brioche. Kohbergs Brioche boller er mellemstore og kan således nydes både som burgerboller, som boller på morgenbordet eller som et lækkert mellemmåltid. Den største nydelse fås, hvis man luner dem i ovnen først.

Download billeder
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Bagevejledning Lunes på grill eller varmes i ovnen ved 200° i 4-5 min.
Ingredienser: Ingredienser: Hvedemel, pasteuriserede æg, vand, smør 9 %, sukker, tørgær, sødmælkspulver, salt tilsat jod, hvedegluten, majsstivelse, solsikkeolie, stabilisatorer (E 412), vegetabilske emulgatorer (E 472e, E 471), konserveringsmidler (E 282, E202), vegetabilsk protein, dextrose, surhedsregulerende midler (E 330), melbehandlingsmidler (E 300), gurkemejerod. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede, mælk, æg og glutenholdigt korn Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Holdbarhed
21 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1387 kJ/329 kcal
Fedt: 9,4 g - heraf mættede fedtsyrer: 5,4 g
Kulhydrat: 49 g - heraf sukkerarter: 8,8 g
Kostfibre: 2,4 g
Protein: 11 g
Salt: 1,1 g
Sandwich & burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov.