Fuldkorn Burger, 4 stk., 330 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Fuldkornsburgerboller

 4 stk. - Varenummer: 10000051

Sæt en stor, blød og virkelig velsmagende burgerbolle på menuen. Vores fuldkornsburger- bolle er bagt med surdej, der gør den mere saftig, og drysset med lækre chiafrø.  

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Varmes 5-6 minutter i ovnen ved 200°C.
Ingredienser: Ingredienser: 44% Fuldkornshvedemel (eu), vand, hvedemel, rapsolie, kartoffelflager, sukker, hvedegluten, smør, tørgær, yoghurtpulver, havregrit, chiafrø (Salvia hispanica), salt tilsat jod, majsstivelse, tørret surdej (rugmel, surdejskultur), stabilisator (E 412), vegetabilsk emulgator (E 472e, E 471), konserveringsmiddel (E 282), druesukker, aroma (indeholder mælk). Drys: Kartoffelflager og chiafrø (Salvia hispanica). Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede, mælk, glutenholdigt korn og rug Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Stk. pr. kolli:
6
Nettovægt pr. kolli:
82,5 gram
Vægt:
82,5 gram
Holdbarhed
21 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1214 kJ/288 kcal
Fedt: 6,9 g - heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
Kulhydrat: 44 g - heraf sukkerarter: 4,8 g
Kostfibre: 6,2 g
Protein: 9,4 g
Salt: 0,78 g
Sandwich & burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov.