Grødsandwich 100 g, T&S, skåret
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Grødsandwich

Varenummer: 10000319

Vi har bagt et luftigt sandwichstykke med 23 % grød samt velsmagende hørfrø og solsikkekerner. Toppen har vi drysset med durumhvedemel. Brødet er skåret for lettere anvendelse og kan med fordel klapristes for maksimal smag. Grød er med til, at brødet holder sig frisk og lækkert i længere tid. 

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optøes i ca. 1 time og kan med fordel lunes 2-3 min. i ovn ved 180°C eller klaprister. Direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser: HVEDEMEL (EU), 21 % grød (vand, HAVREGRYN, HVEDEGLUTEN, HVEDEMEL, stabilisator (E 415), RUGMEL), vand, hørfrø, rapsolie, solsikkekerner, sukker, DURUMHVEDEMEL, salt tilsat jod, gær, HVEDEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E 300)
Allergener: Indeholder hvede, glutenholdigt korn og rug Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstid:
60 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
48
Nettovægt pr. kolli:
100 gram.
Bagetid:
2-3 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
100 gram.
Antal pr. palle
10
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1308kj/312kcal
Fedt: 12 g. - heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g.
Kulhydrat: 39 g. - heraf sukkerarter: 5,8 g.
Kostfibre: 4,4 g.
Protein: 11 g.
Salt: 1,5 g.
Sandwich & burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov.