Kernegodt 6-kerne Sandwich, 16 skiver, ca. 700 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Kernegodt 6-Kernesandwich

Varenummer: 10292000

Med Kernegodt 6-Kernesandwich kan du servere et kernefyldt alternativ til traditionelt sandwich- brød, der er saftigt og holder sig blødt og friskt længe. Vi har fyldt brødet med velsmagende durumkerner, solsikkekerner, hørfrø, havre ager og ikke mindst rug- og hvedekerner.  

Download billeder
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL (EU), vand, HVEDEMEL, 2 % HVEDEKERNER*, 2 % RUGKERNER*, 2 % solsikkekerner, 2 % hørfrø, vegetabilsk fedt og olie (raps), HAVREFLAGER*, tørgær, sukker, HVEDEGLUTEN, 1 % DURUMKERNER, salt tilsat jod, HAVREGRIT, tørret surdej (HVEDEMEL surdejskultur), konserveringsmiddel (E 282), BYGMALTEKSTRAKT. Drys: HAVREFLAGER*. *: Fuldkorn.
Allergener: Indeholder hvede, glutenholdigt korn, rug og byg
Detaljer
Stk. pr. kolli:
6
Nettovægt pr. kolli:
700 gram.
Vægt:
700 gram.
Antal pr. palle
15
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1103kj/261kcal
Fedt: 4,8 g. - heraf mættede fedtsyrer: 0,66 g.
Kulhydrat: 43 g. - heraf sukkerarter: 1,8 g.
Kostfibre: 5,6 g.
Protein: 9,1 g.
Salt: 0,98 g.
Sandwich & burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov.