Krydret Durumburger, 4 stk., 330 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Krydret Durumburger

Varenummer: 10000054

Vi har kræset for smagen af denne rustikke og lækre burgerbolle, der er bagt med durummel og surdej og drysset med chiafrø. Bollen skiller sig ud ved at være let krydret med et pift af paprika og peber, som gør burgeren ekstra smagsfuld.  

Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Hvedemel (eu), vand, durumhvedemel, kartoffelflager, tørret surdej (durumhvedemel, surdejskultur), havregrit, rapsolie, 1% krydderier (røget paprika, løgpulver, sort peber), salt tilsat jod, chiafrø (Salvia hispanica), tørgær, konserveringsmiddel (E 282). Drys: Kartoffelflager og chiafrø (Salvia hispanica). Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede og glutenholdigt korn Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Stk. pr. kolli:
6
Nettovægt pr. kolli:
82,5 gram
Vægt:
82,5 gram
Holdbarhed
16 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1041 kJ/246 kcal
Fedt: 2,6 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
Kulhydrat: 46 g - heraf sukkerarter: 1,7 g
Kostfibre: 2,8 g
Protein: 8,6 g
Salt: 0,83 g
Sandwich & burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov.