Luna med frø og kerner, ca. 100 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Luna med frø og kerner

Varenummer: 10000033

En lys foccacia inspireret sandwichmåne med et rustikt look. Luna med frø og kerner er bagt med surdej, hvede- og rugmel og tilsat olivenolie og krydderurter samt drysset med lækre og knasende solsikkekerner, sesam- og hørfrø.Lys, luftig og smagfuld.

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Bages direkte fra frost i en forvarmet ovn ved 180℃ i 8-10 min.
Ingredienser: Hvedemel (eu), vand, rugmel, gær, 2 % sesamfrø, 2 % solsikkekerner, 2 % hørfrø, 2 % havreflager, salt tilsat jod, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), hvedegluten, druesukker, ekstra jomfru olivenolie, krydderurter (basilikum, oregano, merian, rosmarin, timian), laktose, bygmaltmel, hvidløgspulver.
Allergener: Indeholder mælk, glutenholdigt korn og sesamfrø Kan indeholde spor af æg, soja, hasselnød og hasselnødprodukter og mandel og mandelprodukter
Detaljer
Stk. pr. kolli:
48
Nettovægt pr. kolli:
100 gram
Bagetid:
8-10 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
100 gram
Antal pr. palle
36
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1092 kJ/259 kcal
Fedt: 3,9 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
Kulhydrat: 45 g - heraf sukkerarter: 1,1 g
Kostfibre: 3,9 g
Protein: 8,6 g
Salt: 1,3 g
Sandwich & burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov.