Kohberg - Foodservice
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Bagergården har fået en ny favorit til frokostbordet

Det nye femte medlem af vores populære Bagergården-serie hedder Bagergårdens Kernerigt, og det er lige præcist dét, det er. Med hele 39 procent kerner får du et brød med en herlig nøddeagtig smag, et godt bid og masser af muligheder for at trylle noget ekstra lækkert frem til frokosten.

Kohberg tilbagekalder Kartoffelsandwich

Brødet tilbagekaldes efter fund af plastikstykker. Det er udelukkende Kartoffelsandwichbrødet, der er omfattet af tilbagekaldelsen. Brødene er leveret til butikker i hele landet. Læs mere her.

Vi bager med dansk mel

Mel er vores vigtigste råvare, og vi bruger hvert år rigtigt meget af det. Derfor betyder det også noget, hvor melet kommer fra. Hos Kohberg vil vi gerne kæmpe for at gøre en forskel – og her kan vi faktisk gøre en forskel.

Overraskende nye wienerbrød

Vores fire nye wienerbrød er smækfyldt med lækre og overraskende smagskombinationer, der får tænderne til at løbe i vand – og så er de veganske!

 

Godt brød og bagværk til alle serveringer 

 

Se hele vores sortiment

 

 

Spørgsmål eller brug for sparring?

Vores professionelle team er klar

Vi har bagt for professionelle køkkener i generationer, og vores erfarne medarbejdere er klar med inspiration og rådgivning om alt fra afbagning og brug af brød til drift og økonomi. 

Kontakt os her

 

Godt brød til alle

Visionen bag alt,

hvad vi bager

 

At bage godt brød og gøre det tilgængeligt for alle hver dag er vores drivkraft. Vi har sat nogle klare rammer for vores virke og formuleret en vision, en mission og et værdisæt med ærlige og jordnære værdier. 

 

 Se vores vision og værdier

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration der passer til dig Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!