Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
test: /media/1020/nyhedsobs.png

Kontakt os

Kan vi hjælpe dig? Vores hovedkontor og erfarne salgsteam er altid klar til at tage godt imod dig.

 

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget 
DK-6392 Bolderslev

Telefon: +45 73 64 64 00 
Faxnummer: +45 74 64 63 81 
E-mail: kohberg@kohberg.com

 

Rikke Glad

Salgskonsulent, Sjælland


Telefon : 27 61 80 57
E-mail: rigl@kohberg.com 

 

Mit navn er Rikke Glad, og jeg er salgskonsulent hos Kohberg. Jeg elsker at rådgive og inspirere vores kunder til gode løsninger. Efter min mening er vores brød lig med godt håndværk og et lokalt islæt. Mit favoritbrød er vores Gourmetrugbrød, fordi det er groft, lækkert og rustikt.

Lene Førby Trentel

Salgskonsulent, Syddanmark


Telefon : 27 25 64 85 
E-mail: letr@kohberg.com

 

Mit navn er Lene Førby Trentel. Jeg er uddannet økonoma, og jeg bruger min køkkenerfaring hver dag, når jeg rådgiver vores kunder. Mit favoritbrød, det er Gourmetrugbrødet med hvidtøl, fordi det er kernefyldt og har en sprød skorpe og god smag. Det er det, jeg spiser hver morgen.

Lene Risager Jensen

Key Account Manager, Sjælland


Telefon : 27 61 80 50
E-mail: lerj@kohberg.com

 

Mit navn er Lene Risager Jensen. Jeg elsker at vejlede vores kunder, og det er en ekstra god dag, når jeg finder løsninger, der passer dem perfekt. Mit favoritbrød er Grødsandwich, fordi det er luftigt og får sådan en særlig nøddesmag, når det ristes. Det er både godt til nemme måltider og flotte anretninger.

Lars Sinding

Key Account Manager


Telefon : 21 56 85 29
E-mail: lasi@kohberg.com

 

Mit navn er Lars Sinding. For mig er der noget følelse i, at vi sammen gør en forskel for vores kunder og bager godt brød til danskerne. Mit favoritbrød er Gourmetrugbrødet. Det har en lækker friskhed, og så har de forskellige varianter spændende smage af de råvarer, der er tilsat.

 

Erik Nielsen

Markedschef – Foodservice


Telefon : 21 44 18 34
E-mail: erni@kohberg.com

 

Mit navn er Erik Nielsen. Jeg er markedschef hos Kohberg, og jeg er stolt af at arbejde med noget, der er så stor en del af danskernes hverdag. Mine favoritter er Mesterværk, som i mine øjne er et unikt gourmetbrød, og Jannes solskinsboller, fordi de smager fantastisk og har en god historie.

Lisbet Juhl Rasmussen

Salgssupporter, Foodservice


Telefon : 73 64 64 12
E-mail: lijr@kohberg.com

 

Mit navn er Lisbet Juhl Rasmussen. Jeg er salgssupporter hos Kohberg, og jeg elsker at hjælpe vores kunder og vores salgsteam. Mit favoritbrød er Grødsandwich, fordi det er sprødt og bliver virkelig lækkert, når man rister det – og så kan man lave det med alverdens fyld.

 

Skriv til os

Dit fulde navn:
!
Din e-mail adresse:
!
Din virksomhed:
!
Din besked:
!