Stenovnsbagt Flutes, ca. 340 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Stenovnsbagt Flute

Varenummer: 18905000

Stenovnsbagte Flutes er velsmagende, rustikke flutes med let varierende udseende og drysset med mel. De er bagt med hvedemel, rugmel og hvedesurdej og tilsat bygmaltekstrakt. En luftig krumme og lidt sej skorpe giver et lækkert bid. De har flere anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Læg den frosne baguette på en bageplade. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 minutter. Varm ovnen op til 210°C og bag baguetten i henhold til nedenstående bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur i industri-/etageovn: 185°C. Bagetemperatur i varmluftovn: 180°C. Bagetid: ca. 15 minutter.
Ingredienser: Hvedemel (eu), vand, rugmel, gær, salt, druesukker, bygmaltekstrakt. Drys: hvedemel.
Allergener: Indeholder hvede Kan indeholde spor af sesamfrø, æg, mælk, soja, hasselnød og hasselnødprodukter, mandel og mandelprodukter og selleri
Detaljer
Optøningstid:
30-60 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
25
Nettovægt pr. kolli:
8500 gram
Bagetid:
15 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
340 gram
Antal pr. palle
24
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1015 kJ/239 kcal
Fedt: 0,8 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g
Kulhydrat: 49 g - heraf sukkerarter: 1,2 g
Kostfibre: 3 g
Protein: 7,9 g
Salt: 1,7 g
Mad- & franskbrød
Klassiske, økologiske, grove og rustikke

Bare godt brød

Et godt hvedebrød, hvad enten det er lyst eller rustikt, er i mange køkkener et vigtigt supplement til det klassiske rugbrød 

Forkælelse til alle måltider

Et rigtig godt brød kan gøre noget ekstra for alle måltider. Friskbagt og lunt på morgenbordet eller et rustikt madbrød til suppen. Hos Kohberg har vi brød til alle måltider.

Så godt som hjemmebagt

Uanset hvad du vælger, så bager Kohberg brød præcis som du gør i dit køkken. Vi har vores egen hvedesurdej, som gør noget særligt godt for brødet.